Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Τι βολικά που ήρθαν όλα...


25 Φεβρουαρίου 2020
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στέλνει ΜΑΤ στη Λέσβο,στη Χίο,στη Σάμο για να επιβάλλει την επίταξη :
650 στρεμμάτων στη Χίο
260 "       "           στη Λέσβο
216  "      "           στη Σάμο
για τη δημιουργία δήθεν "κλειστών" δομών.
Τα ΜΑΤ δέρνουν, πνίγουν στα χημικά τους νησιώτες,καταστρέφουν την περιουσία τους ωστόσο παίρνουν πληρωμένη απάντηση και την Πέμπτη 27/2 το πρωί τους μαζεύουν άρον άρον και προλαβαίνουν στο τσακ να μη χυθεί αίμα.



Η μάσκα της Κυβέρνησης έχει πέσει.
Ψηφίστηκε μονοκούκι σχεδόν για να τιμωρηθεί η ροζ συγκυβέρνηση για την πώληση της Μακεδονίας ωστόσο η μπλε θα "σεβαστεί" το προσύμφωνο της κακιάς ώρας και στέλνει τα ΜΑΤ να ξεκάνουν Έλληνες πολίτες όπως οι προηγούμενοι στο Πισοδέρι.
Το καζάνι της λαΐκής οργής βράζει,η Κυβέρνηση μετράει ώρες.Πέφτει από στιγμή σε στιγμή.

Και τότε...
ξεκινάει η απόπειρα εισβολής χιλιάδων αγριεμένων που θέλουν να μπουν στην Ελλάδα από τον 'Έβρο,ο Μητσοτάκης στέλνει τα ΜΑΤ στα σύνορα, οι ίδιοι που μας έδερναν στα νησιά γίνονται οι προστάτες μας,ο Μητσοτάκης "ο μεγάλος ηγέτης" που "φυλάει αποφασιστικά τα σύνορα" και στο καπάκι έρχεται κι ο κορωνιός να μας αποτελειώσει.

Διάγγελμα στο διάγγελμα διάφοροι παραμιλάνε : "πω πω, τι τυχεροί που είμαστε ! Φαντάζεσαι σ΄αυτό το αδιέξοδο να είχαμε Τσιπροπολάκηδες" !
κι ο Μητσοτάκης έχει γίνει ο "μεγάλος αδελφός" που οι περισσότεροι είναι πρόθυμοι να του παραχωρήσουν όλο και περισσότερη από την ελευθερία τους με αντάλλαγμα την διπλή προστασία τους.

Στο μεταξύ ο"μεγάλος αδελφός" "για το καλό μας" με πράξη νομοθετικού περιεχομένου καταργεί την ιεροπραξία και βάζει λουκέτο στις Ορθόδοξες εκκλησίες. Ο "πατριώτης",ο "νεοφιλελεύθερος".
Ατομική και συλλογική ευθύνη ονομάζεται πια το να κάθεσαι σπίτι σου ενώ οι πρόθυμοι κυβερνητικοί μεταφέρουν εκατοντάδες πιθανούς φορείς στην ενδοχώρα την ώρα που οι περιορισμοί του Έλληνα πολίτη αυξάνονται ώρα με την ώρα.

Αλλά και με τον ιό τι βολικά που έρχονται όλα !
Ξεπαστρεύει τους ηλικιωμένους.Ξαλαφρώνουν τα ασφαλιστικά ταμεία.
Ξεπαστρεύει ευπαθείς ομάδες με χρόνιες παθήσεις.Ξαλαφρώνουν τα ασφαλιστικά ταμεία.
Πάρα πολλά κρούσματα στη Γαλλία των κίτρινων γιλέκων.
Στην Ισπανία που είναι ατίθασοι.
Στην Ελλάδα που ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και χρόνια τώρα τον χτυπάνε στις ρίζες του,γλώσσα ,ιστορία,πίστη αλλά δεν τους βγαίνει...

Κι ενώ η πλειοψηφία των Ελλήνων μένουν σπίτι, στον Έβρο συλλαμβάνονται παράνομα εισερχόμενοι που έρχονται μέχρι κι από το Νεπάλ και τη Βενεζουέλα.

Για το τι συμβαίνει στον Έβρο,ο Θεοφάνης Μαλκίδης, Δρ Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών,Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ακαδημαϊκών για τη Μελέτη των Γενοκτονιών ,που αγωνίζεται πάνω από είκοσι χρόνια για όλα τα εθνικά μας θέματα κι εδώ και τρείς εβδομάδες αγωνίζεται καθημερινά στα σύνορά μας στον Έβρο υπερασπίζοντας τον Ελληνισμό, στη συνέντευξή του στο Ράδιο Μετρόπολις Θεσσαλονίκης Μακεδονίας αποκαλύπτει συνταρακτικά στοιχεία .
Ακούστε τον :



Και διαβάστε :

Μην πιστεύετε στην προπαγάνδα της Τουρκίας και τα ψέματα του Ερντογάν, μην ακούτε τα ελληνόφωνα παπαγαλάκια του !

Οφείλουμε όλοι να αναλάβουμε την ατομική και συλλογική μας ευθύνη.
Να αντισταθούμε στην ακραία περιστολή των ατομικών δικαιωμάτων και ν΄αναζητούμε την αλήθεια πίσω από την προπαγάνδα.
Καλή δύναμη.
Καλόν αγώνα !









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου