Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Μια Γενοκτονία νέου τύπου...

2013
Ο Δρ Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών,Θεοφάνης Μαλκίδης προειδοποιεί :
"Η καταστροφή της πατρίδας μας
είναι μια νέου τύπου Γενοκτονία
εναντίον των Ελλήνων !"

7 χρόνια μετά, τα επίχειρα της Γενοκτονίας είναι φανερά πέραν πάσης αμφιβολίας.

α) Τα τιμημένα γηρατειά

Το 2015 οι Συνταξιούχοι κέρδισαν στο ΣτΕ ότι οι περικοπές των συντάξεων είναι αντισυνταγματικές κι έπρεπε να πάρουν αναδρομικά.Δεν τους τα απέδωσε ούτε η προηγούμενη ούτε η τωρινή Κυβέρνηση.Αντιθέτως ο ΕΦΚΑ προσέφυγε στο ΣτΕ ζητώντας να αναθεωρήσει την απόφαση του ΄15.
Από τότε έχουν φύγει για την άλλη ζωή 500.000 συνταξιούχοι.Μέχρι σήμερα έχουν υποστεί περικοπές συντάξεων κατά 60%.
Αν αυτό δεν είναι Γενοκτονία, τι είναι ;

β) Δεν είναι πουλιά, τα παιδιά μας είναι...

Δημογραφικό,το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας. Αν παρ΄όλα αυτά,παρ όλες τις αντίξοες συνθήκες και το διωγμό που υφίσταται η ελληνική οικογένεια από τις ανθελληνικές Κυβερνήσεις φέρεις στον κόσμο παιδιά, τα παιδιά σου η εφορία τα θεωρεί τεκμήριο.
Ω,της παραφροσύνης !
Τα μεγαλώνεις, τα μορφώνεις με θυσίες κι αναγκάζονται για να επιβιώσουν να ξενιτευτούν τα περισσότερα χωρίς προοπτική επιστροφής.
Αν αυτό δεν είναι Γενοκτονία,τι είναι ;

γ) Αθρόες,ανεξέλεγκτες ροές

Καθημερινά εισβάλλουν στην ταλαίπωρη πατρίδα ορδές παράνομα εισερχόμενων ατόμων που δε δείχνουν καμμία πρόθεση να συμμορφωθούν στο ελληνικό κοινωνικό μοντέλο παρά μόνο να διεκδικούν ανύπαρκτα δικαιώματα συνεπικουρούμενοι από ύποπτες ΜΚΟ που κερδοσκοπούν εις βάρος μας.

δ) Αυτόχειρες

Τα δελτία ειδήσεων μετά τις ειδήσεις που διασπείρουν φόβο και ανασφάλεια στο ευρύ κοινό και μεγάλες δόσεις life style,δεν διαθέτουν ελάχιστο χρόνο για να μας ενημερώσουν για το πόσοι αυτόχειρες τερμάτισαν τη ζωή τους στο βωμό των Μνημονίων ;Χάσαμε μια πόλη σαν το Χορτιάτη ;σαν τη Μεσσήνη ; ή σαν το Λαύριο ;

ε) Γενοκτονία της μνήμης.

Το Δημόσιο σχολείο προετοιμάζει καταναλωτές χωρίς ταυτότητα και ιδιοπροσωπία,χωρίς κριτική σκέψη,χωρίς στοιχειώδη εφόδια σε γλώσσα,μαθηματικά,ιστορία,πίστη.
Εάν όλα τα παραπάνω δεν είναι Γενοκτονία,τι είναι ;

Εάν εμείς,
οι Έλληνες
με χιλιάδες χρόνια αντιστασιακής ιστορίας
δεν μπορέσουμε να εξεγερθούμε
ποιός μπορεί ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου