Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Δυστυχισμένε μου λαέκαλέ κι ἠγαπημένε,πάντοτ᾿ εὐκολοπίστευτε και πάντα προδομένε.
Διονύσιος Σολωμός


Σαν σήμερα στις  25.1.2015

έγιναν εκλογές και αναρριχήθηκαν στην εξουσία οι δήθεν αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ και οι δήθεν πατριώτες των ψευδεπίγραφων Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

 Γελάστηκα κι εγώ κι έθεσα την καλή μου μαρτυρία και την εκτίμηση στο πρόσωπό μου πολλών γνωστών κι αγνώστων μπαίνοντας στο ψηφοδέλτιο των Αν.Ελ. ως εκπρόσωπος της Πυρικαύστου Ελλάδος, συναγωνίστρια του πάλαι ποτέ Κώστα Ζουράρι ενός διανοούμενου που ενέπνευσε και γαλούχησε μια ολόκληρη γενιά λογίων ανθρώπων με το "συναμφότερον".
Πυρίκαυστος και Αν.Ελ. υπέγραψαν συμφωνητικό συνεργασίας στη βάση του αντιμνημονιακού αγώνα, για λαϊκή κυριαρχία και εθνική ανεξαρτησία.

Το πρώτο μεγάλο πλήγμα ήρθε τον Ιούνιο του ΄15 όπου η δήθεν αντιμνημονιακή κυβέρνηση απεδείχθη δουλικότερη των υπηρετών στους αποικιοκράτες εταίρους μας.
Το ισχυρότερο ακολούθησε τον Ιούλιο του ίδιου έτους με το αναίσχυντο δημοψήφισμα και τη μεγαλύτερη διαστρέβλωση της βούλησης του Ελληνικού λαού στα χρονικά.
Το ΌΧΙ έγινε ΝΑΙ και τον επόμενη Σεπτέμβρη με εκλογές-παρωδία, με λίστα, δηλαδή πρόσωπα απολύτως ελεγχόμενα από τον κάθε κομματάρχη, το μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μας έκατσε για τα καλά στο σβέρκο.

Επειδή οι εκλογές είναι ένα κόλπο που μετέρχονται συχνά όσοι εργάζονται τα εθνοκτόνα σχέδιά τους εναντίον μας κάθε φορά που τα βρίσκουν σκούρα εύχομαι την επόμενη φορά που θα έχουμε την ευκαιρία να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα να επιλέξουμε με γνώμονα το κριτήριο της συνέπειας λόγων και πράξεων.
Αυτοί που θα μας τάξουν μεγάλα κι ωραία πράττουν αυτά που λένε ;
Κοσκινίζοντας με αυτό το κριτήριο την πολιτική σκηνή θα μείνουν ελάχιστοι αλλά θα είναι αυτοί που αξίζουν.
Καλή φώτιση σε όλους μας.


Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017


Μοιραία Μαγκάλια







Μαζί με τα Μνημόνια μπήκαν στη ζωή μας και τα μοιραία μαγκάλια.
Το πρώτο σοκ στο πανελλήνιο, ήταν ο θάνατος των 2 φοιτητών στη Λάρισα κι άλλοι 3 σε κώμα από τις αναθυμιάσεις του αυτοσχέδιου μαγκαλιού, το Μάρτιο του ΄13.

Το Δεκέμβρη του ΄13,κατέληξε το 13χρονο κορίτσι στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης.
Βγήκαν τότε κάτι Μπούληδες να κατηγορούν ηθικούς αυτουργούς για το έγκλημα.

https://www.youtube.com/embed/etv0DXpQUTM

Ύστερα ήρθαν οι λαϊκιστές που έταξαν να μην πεθαίνουν συμπολίτες μας από το κρύο, την έλλειψη ηλεκτρικού ρεύματος, την πείνα. Από την πρώτη κιόλας μέρα που θα έβγαιναν δεσμεύτηκαν να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=6wvTttxnbg4

Το Γενάρη του ΄16 κατέληξε από μαγκάλι 30χρονος στο Τυμπάκι της Κρήτης.
Ανήμερα των Θεοφανείων του ΄17, μια ηλικιωμένη στην Κομοτηνή.

Ερώτηση αφελούς :
 Συντρόφια, εσείς που το παίζετε αριστεροί τώρα που έχει μπει στην κατάψυξη όλη η χώρα γιατί δεν κάνετε το πετρέλαιο θέρμανσης 60 λεπτά το λίτρο όπως ήταν πέρσυ να ζεσταθεί ο κοσμάκης ;

Μήπως δε σας καίγεται καρφάκι ;