Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Θριαμβευτική νίκη : Η ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων,Ελλήνων και Ασσυρίων


Φωτογραφία από Fb :Vasiliki Tsanaktsidou
Φωτογραφία από Fb :Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος
Μια θριαμβευτική νίκη μετά από αγώνες χρόνων.


Κυρώθηκε το ψήφισμα (Νο 296) για τη Γενοκτονία Αρμενίων,Ελλήνων και Ασσυρίων με συντριπτική πλειοψηφία από τη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ !




Ταυτόχρονα η Γενοκτονία εισάγεται για διδασκαλία σε πολιτείες των ΗΠΑ (Μασαχουσέτη,Μίτσιγκαν,Ιλινόις,Ρόουντ Άιλαντ,Καλιφόρνια)* με στόχο την αποτροπή
της επανάληψης του μαζικού εγκλήματος εναντίον της ανθρωπότητας.



Φωτογραφία από Fb :Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος


Το 2019, συμβολικό έτος της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την έναρξη της τελικής φάσης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου,οι αναγνωρίσεις της Γενοκτονίας και οι θετικές εξελιξεις στο ζήτημα γίνονται με ρυθμό ντόμινο.

Η άνοιξη των λαών της Mικράς Ασίας ζυγώνει.



*
https://malkidis.blogspot.com/2019/10/blog-post_74.html?fbclid=IwAR3AUlhrFCQWdxLUlqnkt2H13uTzQZQlO4ZTlj_q5MtUXfG13KLWBbsec04

https://malkidis.blogspot.com/2019/10/296.html?fbclid=IwAR1Kn7L-muKI615GLpVtb4PfOfnA5Hj-dgy4NG5ZdDrqdeZQqf7yr8nRjLk

https://malkidis.blogspot.com/2019/10/blog-post_42.html



Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Η αθέατη πλευρά των μεγάλων Ελλήνων.




Στα σχολειά που εμείς μάθαμε γράμματα ελληνικά, το ΄80 και το ΄90, στα σχολειά που λειτουργούσαν σύμφωνα με το Σύνταγμα και διαμόρφωναν εθνική και θρησκευτική συνείδηση στα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ,μας έμαθαν ν΄αγαπούμε και να τιμούμε τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία για να είμαστε εμείς σήμερα Έλληνες.

Και βγήκαν κάτι αποβράσματα τα τελευταία χρόνια σε θέσεις-κλειδί και βάλθηκαν να αμαυρώσουν την εικόνα των μεγάλων Ελλήνων,των ηρώων που έπεσαν για την πατρίδα.Όλο κάποιο σκάνδαλο διαρρέουν, συκοφαντίες, γεννήματα του βορβορόδους νοός τους.

Η αλήθεια είναι ότι σε μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Θοδωρής Κολοκοτρώνης,όπως ο Παύλος Μελάς, ο Ιωάννης Καποδίστριας υπάρχει μία άγνωστη πλευρά, παραγνωρισμένη, που θα πρέπει να έρθει στο φως για να συντρίψει τελειωτικά τις ύβρεις εναντίον των τίμιων ηρώων μας.
Ποια είναι αυτή ;

Ότι οι προαναφερθέντες και πολλοί συναγωνιστές τους ήταν γνήσια τέκνα της Ορθοδόξου πίστεως.
Ο Κολοκοτρώνης έμεινε ορφανός σε μικρή ηλικία αφού και ο δικός του πατέρας έπεσε στον αγώνα για την ελευθερία.Μεγάλωσε μέσα στα μοναστήρια όπως αυτό της Ζερμπίτσας κ.ά.Μάλιστα μετά την απελευθέρωση εκπλήρωσε το τάμα του να επισκευάσει Μονή της Παναγίας στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας.(http://ikivotos.gr/post/1825/to-monasthri-toy-kolokotrwnh)

Ο Καποδίστριας από έφηβος συμμετείχε στα μυστήρια της εκκλησίας και σχόλαζε στην Ιερά Μονή Πλατυτέρας στη γενέτειρά του,την Κέρκυρα.Μάλιστα Κερκυραίος ιστορικός υποστηρίζει ότι ο Καποδίστριας ήταν μεγαλόσχημος μοναχός.
Ο Παύλος Μελάς,γόνος μια οικογένειας που αγωνιζόταν πνευματικά και είχαν μάλιστα πνευματικό πατέρα τον Άγιο Νεκτάριο.



Τα παιδιά της ΕΟΚΑ ήταν τα παιδιά των Κατηχητικών.
Ο αγώνας δόθηκε πάντοτε υπέρ πίστεως και πατρίδος.
Αν ερευνήσουμε λίγο θα βρούμε πολλές ανάλογες αποδείξεις για πολλούς ευεργέτες μας.
Μπορεί οι  προσκυνημένοι ψευτοδιανοούμενοι να παθαίνουν αλλεργία αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
Η Ορθόδοξη Εκκλησία στάθηκε πάντοτε Ελληνοσώτειρα.

Στους προσκυνημένους-υβριστές των ηρώων μας,
οφείλουμε να αποδώσουμε κατά τα έργα τους.
Ήτοι, Φωτιά και Τσεκούρι !








Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

«Και φωνάζουν οι πατριδέμποροι να φοβηθούν οι πατριώτες».


 


Θεοφάνης Μαλκίδης :
«Και φωνάζουν οι πατριδέμποροι να φοβηθούν οι πατριώτες».
(Κώστας Βάρναλης)

Για την απαιτούμενη  από το Σύνταγμα  της Ελληνικής Δημοκρατίας πλειοψηφία στη Βουλή των Ελλήνων όπου έγινε για η κύρωση της  "Συμφωνίας" για τη Μακεδονία, οφείλουμε να αναφέρουμε τα εξής:

Η  <Συμφωνία> είναι μία διεθνής – διμερής συμφωνία η οποία για να καταστεί αναπόσπαστο μέρος της  έννομης τάξης της Ελλάδας θα πρέπει κατά το άρθρο 28 παρ. 1 του Συντάγματος να κυρωθεί με τυπικό νόμο. 


Η κυβερνητική πλειοψηφία και κάποια μέλη της Βουλής από άλλα κόμματα καθώς και ανεξάρτητοι, υποστήριζαν ότι χρειαζόταν η απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των Βουλευτών, δηλ. 151, κατά την παρ. 3 του άρθρου 28, η οποία και συμπίπτει με την κυβερνητική πλειοψηφία. Επίσης υποστηριζόταν ότι η υπερψήφιση της <Συμφωνίας> συνδέεται με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την Κυβέρνηση.
Ωστόσο
Η ψήφιση νόμου που κυρώνει διεθνή συνθήκη ή συμφωνία μεταξύ της χώρας μας και τρίτων κρατών χρειαζόταν κατά το άρθρο 28 παρ. 2 του Συντάγματος την πλειοψηφία των 3/5 του όλου αριθμού των Βουλευτών μόνο όταν με αυτήν αναγνωρίζονται σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα.
Ενδεχόμενη εμπλοκή του ΝΑΤΟ ή της ΕΕ με την ένταξη των Σκοπίων σχετίζεται άμεσα με την υπογραφή της συμφωνίας, εφόσον καθένας από τους παραπάνω οργανισμούς έχουν τους δικούς τους όρους και προϋποθέσεις για την ένταξη τρίτων χωρών σε αυτούς, όπως τα Σκόπια.
Αλλά ούτε και η παρ. 3 του ιδίου άρθρου, που απαιτεί πλειοψηφία τουλάχιστον 151 Βουλευτών, εφαρμόστηκε αφού η διάταξη αυτή απαιτεί περιορισμούς στην άσκηση της εθνικής κυριαρχίας εκ μέρους της χώρας μας, κατά την κρατούσα ερμηνεία που έχει δοθεί σε αυτή την έννοια υπό την έποψη του άρθρου 28 παρ. 3 του Συντάγματος
Και για αυτό το λόγο η " Συμφωνία" μεταξύ των άλλων, θα κριθεί από την Ιστορία και τον Λαό.




Πηγή : https://malkidis.blogspot.com/2019/10/blog-post.html#more

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Θεοφάνης Μαλκίδης : ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ...





*Τις τελευταίες πέντε ημέρες έφτασαν στα νησιά 191 βάρκες μεταφέροντας παράνομα στην Ελλάδα 6871 ανθρώπους, δηλαδή κατά μέσο όρο εισήλθαν παράνομα στη Ελλάδα 1374 άνθρωποι ανά ημέρα μόνο τα τελευταία πέντε εικοσιτετράωρα.

*Από το τέλος Αυγούστου έχουν μεταφερθεί 4.000 άνθρωποι από τα νησιά στην ενδοχώρα και έως το τέλος Νοεμβρίου θα μεταφερθούν άλλοι 12.000, κυρίως στη Μακεδονία και γενικότερα στη Βόρεια Ελλάδα.
*Θα χρηματοδοτηθεί η εγκατάσταση 40.000 εξ΄αυτών σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία και θα εισαχθούν 16.000 στην αγορά εργασίας.

*Κάθε μέρα γεννιούνται 250 περίπου παιδιά, εκ των οποίων τα 50 από αλλοδαπές μητέρες, ενώ κάθε μέρα πεθαίνουν 350 περίπου άνθρωποι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία Έλληνες.

*Περισσότεροι από 250.000 Έλληνες επιστήμονες και άλλοι 300.000 εργαζόμενοι έχουν φύγει από το 2010 στο εξωτερικό.

*Στην τετραετία 2015-2018 οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις κατά 125.000 δηλαδή «χάθηκε» μια πόλη με πληθυσμό αντίστοιχο του Βόλου....


Πηγή : 

https://malkidis.blogspot.com/2019/10/blog-post_73.html?fbclid=IwAR3Ze9Wy6auV1MRdlexYXEO8zBB8KSERti0gWBDCJrCcvZqz5vQx-ymgGyk#more